Известие

Collapse
No announcement yet.

неприятно тропане отпред в краката алфа 156 2,4жтд 140коня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• неприятно тропане отпред в краката алфа 156 2,4жтд 140коня

Сменил съм всичко по предницата и продължава да дропа на метал в метал при дупки в който предницата пропада а при легнали полицаи няма никакво тропане. Днес я вдигнах на крик и какво да видя вътрешното каре се намира точни над предния тампон на долния носач и е остъргано цялото каре, растоянието между карето и носача е не повече от 5 милиметра. Въпросът ми е така ли е при останалите 156 2,4 жтд 140 коня или разстоянието е по голямо и къде може да е проблема явно е в тампоните на двигателя отпред защото задния към скоростната кутия го смених. Някои зблъскваллисе е с подобен проблем и дали ако сменя предните тампони на двигателя ще се повдигне малко и няма да опира в носача?
    Last edited by encho; d.m.y г., 19:07.
    alfa 156jtd sportwagon

Първоначално публикувано от encho Покажи съобщение
    явно е в тампоните на двигателя отпред
    Виж как се сещаш сам.

И пиши на български, щото нищо не ти се разбира.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Виж как се сещаш сам.

И пиши на български, щото нищо не ти се разбира.
      Още утре ще ги сменя но ненамирам други освен бърт и имам два втора употреба от николаи николов.
      Кои да сложа според вас?
      alfa 156jtd sportwagon

Comment

Още утре ще ги сменя но ненамирам други освен бърт и имам два втора употреба от николаи николов.
        Кои да сложа според вас?
        Задължително втората употреба няма такава пръчка като бърт.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
          Задължително втората употреба няма такава пръчка като бърт.
          ОК. утре ги слагам дано да спре, че от една година и половина вече почна да ми става неприятно да карам.
          alfa 156jtd sportwagon

Comment

Колега, провери и рейката...
            "I'll prepare and one day my chance will come"
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD + чипче...

Comment

Първоначално публикувано от el_presidente Покажи съобщение
              Колега, провери и рейката...
              Вчера смених предния ляв тампон от страната на шофьора а предния десен беше по зле от моя стария. като го сложих и мотора направо опря във долния носач.Върнах си пак стария и колата заспа.Изчезна тва досадно тропане което ме мъчи една година и половина. Сега гледам ето тук http://axm-auto.com/ за тампон но ми искача и някъкъв който е заден за двигателя и скоростната кутия а аз там имам от първия модел, който излиза а не такава кофа като този! аз май нямам такъв или не съм гледал като хората. Мисълта ми е имали такъв тампон по моя двигател
              alfa 156jtd sportwagon

Comment

Вчера смених предния ляв тампон от страната на шофьора а предния десен беше по зле от моя стария. като го сложих и мотора направо опря във долния носач.Върнах си пак стария и колата заспа.Изчезна тва досадно тропане което ме мъчи една година и половина. Сега гледам ето тук http://axm-auto.com/ за тампон но ми искача и някъкъв който е заден за двигателя и скоростната кутия а аз там имам от първия модел, който излиза а не такава кофа като този! аз май нямам такъв или не съм гледал като хората. Мисълта ми е имали такъв тампон по моя двигател
                Колега това са моите тампони които смених заради същото тропане. Първия, е от ляво, втория е десния и тежи към 5 кг. Тези двата са хванити за роговете и двигателя виси на тях, а третия е задния.
                Attached Files
                Ex 156 SW 2,4 JTD .
                Renault Megane Grandtour 2010
                Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщение
                  Колега това са моите тампони които смених заради същото тропане. Първия, е от ляво, втория е десния и тежи към 5 кг. Тези двата са хванити за роговете и двигателя виси на тях, а третия е задния.
                  Мерси клега. И аз съм сменил първия и третия но с втора употреба и сега има съвсвм леко тропане нищо общо с преди. Ти каква марка тампони сложи гледам че са с цени и на колко километра си след смяната, какво е положението вмомента? И имали някъкъв такъв като първия и втория някъде около ск. кутия и двигателя както дават в ахм- ауто
                  alfa 156jtd sportwagon

Comment

Мерси клега. И аз съм сменил първия и третия но с втора употреба и сега има съвсвм леко тропане нищо общо с преди. Ти каква марка тампони сложи гледам че са с цени и на колко километра си след смяната, какво е положението вмомента? И имали някъкъв такъв като първия и втория някъде около ск. кутия и двигателя както дават в ахм- ауто
                    На около 14-15 000 са след смяната и за сега няма тропане. За марка ще те излъжа- малкия май беше Пирели, на левия си стоеше лепенка Алфа ромео за него казха че е оригинален(?), а този първия(който е на снимата) стои от към скоростната кутия ми изкара 1000 км и изтропа, та той е сменян още веднъж.
                    Ex 156 SW 2,4 JTD .
                    Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщение
                      На около 14-15 000 са след смяната и за сега няма тропане. За марка ще те излъжа- малкия май беше Пирели, на левия си стоеше лепенка Алфа ромео за него казха че е оригинален(?), а този първия(който е на снимата) стои от към скоростната кутия ми изкара 1000 км и изтропа, та той е сменян още веднъж.
                      От къде си ги взел да си поръчам?
                      alfa 156jtd sportwagon

Comment

От къде си ги взел да си поръчам?
                        http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=309
                        Когато аз си купувах бяха много кът.Намерин в Т&Н и Стамболииски 155.
                        Звънни дано имаш успех.
                        Ex 156 SW 2,4 JTD .
                        Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Вътрешен накрайник може да тропа точно в краката ако си бил примерно на реглаж ходова част и некомпетентен майстор

Comment

Working...
                          X